top of page

 jong,jonger,jongst

________________________________

JAN WILLEM SPAKMAN ~ STRIPTEKENEN                                                                        Workshop (8+ jr)

za 8 jun, 15:00 uur | Bibliotheek, Drachten | Entree: € 7.50

Wil je ervaren hoe het is om (nog beter) een strip te tekenen? Dan is deze workshop door Jan Willem Spakman (Wimpie Comics) helemaal jouw ding. Hoe bouw je een verhaal op? Hoe maak je een stripfiguur dat emoties weet over te brengen? Striptekenaar en illustrator Willem Spakman geeft je slimme tips om (nog beter) strips te tekenen. De workshop is geschikt voor iedereen van 8 tot en met 12 jaar. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen, als je het maar fijn vindt om je fantasie te gebruiken. In 2014 studeerde Jan-Willem Spakman af aan ArtEZ in Zwolle in de richting Comic Design. Onder de naam Wimpie Comics tekent hij (grappige) strips en cartoons. Spakman is onder andere bekend van zijn maandelijks strip met gekke dierenweetjes in Quest Junior.

Klik hier voor meer informatie en/of reserveringen:

________________________________

SITA VERMEULEN e.a. ~ RAPUNZEL DE MUSICAL                                                      Jeugdtheater (4+ jr)

za 22 jun, 13:30 en 16:00 uur | Posthuis Theater, Heerenveen | Entree: € 24.=

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl ze met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar dan blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op haar heeft laten vallen. En die besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas? Sita Vermeulen als Rapunzel, de betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

* Kom verkleed als je favoriete sprookjesfiguur voor de sprookjesverkleedwedstrijd! De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling tijdens een meet & greet. 

 

Klik hier voor meer informatie en/of reserveringen:

bottom of page